“Дан отворених врата Универзитета у Бањој Луци” на АГГФ-у

  1. Dani_otvorenih_vrata_UNIBL (3)

На Архитектонско-грађевинско-геодетском факултету је у понедељак 25. априла 2017. године у оквиру Манифестације „Дани студената Универзитета у Бањој Луци“, за матурaнте из Републике Српске организован „Дан отворених врата УНИБЛ“ којем је присуствовало преко 200 ученика завршних разреда средњих школа.

Програм је почео у просторијама факултета које се налазе у Универзитетском граду су их дочекали и поздравили декан факултета, проф.др. Бранкица Милојевић, продекани и руководиоци студијских програма. Ученицима је представљена структура сва три активна студијска програма првог циклуса студија, који се изводе на овом факултету и то СП Архитектура, СП Грађевинарство и СП Геодезија. Предсједник Савеза студената Архитектонско-грађевинско-геодетског факултета Срђан Павловић се такође обратио гостима и упознао их са мноштвом ваннаставних активности у које се студенти могу укључити и на тај начин обогатити свој студентски живот, али и постићи запажене успјехе.

Након тога, посјетиоци су се прошетали зградом факултета, посјетили учионице и кабинете, те се упознали са техничком опремом која се користи у наставном процесу. Гости су могли да погледају и изложене студентске радове као и фотодокументацију са различитих стручних путовања, тематских обилазака, практичне наставе и радионица.

Слике с овогодишњег “Дана отворених врата УНИБЛ” можете погледати у наставку.

Dani_otvorenih_vrata_UNIBL (2) Dani_otvorenih_vrata_UNIBL (9)

Dani_otvorenih_vrata_UNIBL (12) Dani_otvorenih_vrata_UNIBL (14) Dani_otvorenih_vrata_UNIBL (17) Dani_otvorenih_vrata_UNIBL (18) Dani_otvorenih_vrata_UNIBL (19) Dani_otvorenih_vrata_UNIBL (1)